2014-02-01 23.14.11 2014-02-01 23.14.18 2014-02-01 23.14.24

Stampin’ Up! heeft een geweldige stans, van bladeren.  Daar hoort ook een stempelset bij.  Met de stans heb ik het prachtige kaftpapier, dat Stampin Up gebruikt om de dozen op te vullen, heel veel bladeren gestanst en die gestempeld.

Die bladeren heb ik vandaag tot een schaal omgetoverd. Het idee zat al tijden in mijn hoofd, en ik ben dan ook heel blij met het resultaat.  Ik ga er nog een paar maken, en bij de volgende workshop thuis, kunnen daar de snoepjes in.

 

Stampin’ Up! has this terrific leaf-shaped die. And a stamp set that goes with it.  With this die I die cut that gorgeous kraftpaper, that Stampin’ Up! uses to fill up the boxes. I made a lot of leaves, and stamped them.

Today I made a bowl with those leaves. I had this idea for ages and am pleased with the result. I am gonna make a few more, so next time I host a workshop, I know were to the candy will go.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht