2014-01-31 23.37.46 2014-01-31 23.38.51 2014-01-31 23.39.29 2014-01-31 23.40.03 2014-02-01 00.39.53

Stampin’ Up! heeft een prachtige kwaliteit designpapier. De nieuwe catalogus en de Sale-A-Bration catalogus heeft het designpapier ook nog heel erg mooie kleuren. Zelfs voor mij verleidelijk om te gebruiken.

Niet dat ik een hekel heb aan design papier maar mijn liefde voor stempels en inkt maakt dat ik het liefste mijn eigen designpapier maak, en de Stampin’ Up! producten lenen zich daar ook heel erg voor. Het design papier alleen is ook heel geschikt voor het maken van kaarten.  Ik vind het leuk om een doosje met kaarten en enveloppen cadeau te geven.

Het doosje is gemaakt met het enveloppen punch board, wat veel meer mogelijkheden heeft dan alleen enveloppen mee maken. De kaarten zijn gemaakt met de resten van het papier, en andere resten uit deze serie.  Ik heb verschillende papier technieken gebruikt, geleerd bij Technique Junkies.

Stampin’ Up! does have lovely design paper in her collection. In the spring catalog and Sale-A-Bration catalog the colours of the design paper is gorgeous, even for me irritable not to use.

Not that I dislike designpaper, but my love for stamps and ink makes me want to make my own design papers. The Stampin’ Up! stamps and ink are perfect for doing so.

But the design paper itself is also perfect for making cards. So I made a box with cards which can be used as a gift. hostess gift perhaps?

The box itself is made with the enveloppe punch board. Another tool that has so much more possibilities than only making envelopes.  The cards are made with scraps of the same design paper. I use techniques I learned at Technique Junkies.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht