2014-01-30 20.51.06

In de voorjaars catalogus van Stampin’ Up! staat een bloemenkrans, die ik wel moest maken. De inhoud van de set bevat meer bloemen dan er op de foto in de catalogus staat, en natuurlijk kon ik het niet laten om meer bloemen te gebruiken, ik hou van bloemen!

Deze bloemenkrans is ook een workshop! Neem contact op voor meer informatie.

In the Stampin’ Up! spring catalog is a flower wreath. I had to make this. In the box there is more material then there is shown on the picture in the catalog. I could not resist to use them all on my wreath. I love flowers!

This wreath is also a workshop! Contact me for more information

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht