2014-01-27 21.26.59

Na alle zacht gekleurde kaarten van de afgelopen dagen wilde ik vandaag wat anders.
Deze bomen stempels (lovely as a tree) MOEST ik hebben, ik ben gek op bomen, en deze stond dus heel hoog op mijn lijstje. Geen idee waarom, en eigenlijk met het idee dat ik de set niet vaak zou pakken. Dat pakte eigenlijk anders uit, ik gebruik deze set veel vaker dan ik dacht.

Het hek, met uitkijk over de tuin, bedacht ik zodra ik de set Hardwood zag. Deze staat in de spring catalog van Stampin’ Up! En die spring catalog gaat morgen in, vanaf dat moment kan iedereen deze geweldig stempels  kopen.

Als je meer wilt weten, neem dan eens contact met me op, ik vertel je graag meer over Stampin’ Up!

After all the soft coloured cards I made the last few days, I wanted something different.                                                     These trees, from the set Lovely as a tree was a MUST have for me. I love trees, and this one was on my wish list for ages before I bought it. I thought I would not use it often, but I find myself using it quit often.

The fence is made with the Hardwood set, which will be available tomorrow, when the Spring Catalog starts. And everyone can buy these terrific stamps.

If you want to know more about Stampin’ Up!, I am happy to help!

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht