2014-01-26 21.56.25

Speciaal voor mijn 14 jarige dochter, die al dagen klaagt dat mijn kaartjes ‘ bijenkorf’ kaartjes zijn.  Heb ik vandaag nog een kaartje gemaakt met de hexagon stans, of eigenlijk, met wat er overblijft als ik die stans door de bigshot haal. Wat doe ik nl, met behulp van een stukje waxpapier (geen bak papier, maar waxpapier) gaat de stans er beter door heen. Na het stansen hou ik dus een gestanste vorm over van waxpapier. Dat heb ik een beetje geknipt, en daarna op een kaart van Whisper White gestreken.  Daarna met Wisteria wonder gesponst. Waar wax zit, kan geen inkt zitten, waardoor de vorm zoo gaaf op de kaart zichtbaar wordt.

Speciaal voor mijn dochter heb ik de kaart nu afgewerkt met bijen. Nu is het echt een bijenkorf geworden.

 

My 14 year old daughter complains for days now, that I use a lot of ‘ hives’  in my cards.                                                     Especially for her, I made again a card with the hexagon die, which will be for sale in 2 days! Well, actually I made the card with the leftovers. I do cut this die with a piece of waxpaper between the cardstock and the die. After cutting I am left with a beautiful diecut in waxpaper.  I cut it a bit, and put it on a piece of whisper white, and ironed it. Then I sponged it with Wisteria Wonder. The wax works as a resist, so you can see the beautiful hexagons on the card.

For my daughter I finished the card with bees today. So it is really a hive. I hope she likes it.

Een reactie op “Be Mine

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht