2014-01-24 22.45.18

Zo noem ik het maar want ik heb gewoon wat zitten kliederen met inkt en stempels.

De rand, soort polaroid foto, is onderdeel van een nieuwe set stansen, die te koop is vanaf 28 januari. Toen ik die van de week binnen kreeg, heb ik hem geprobeerd met een stukje design papier dat op tafel lag.  Ook deze stans doet het beter als je hem diagonaal stanst.

Toen het eenmaal was gestanst, en ik het goed bekeek vond ik het eigenlijk wel erg leuk om mee te spelen.  In deze rand heb ik een kaartje gemaakt met een lava lamp, en daarom heen gespeeld met de set Off the grid, en Gorgeous grunge. Van een vriendin moet ik die gebruiken, en ik ben een braaf meisje…

I have just been playing around with ink and stamps.

The border, which looks like a Polaroid picture, is part of a new set of dies, which comes available at januari 28.  When I received it this week, I had to play with it. There was a scrap of designpaper on the table, and I cut it with that.

When cut, I looked at it, and liked it so much I made a card using this die cut.  I used the Lavalamp and the Off the grid and Gorgeous Grunge, because a friend tells me, I have to use that set on every card, and I am a very sweet girl…

 

Een reactie op “Kliederkaartje

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht