2014-01-18 21.25.012014-01-18 21.24.20

Nog 10 dagen, en dan begint de Sale A Bration bij Stampin’ Up. Voor elke 60 euro die je besteld, kun je een gratis product uitzoeken uit de Sale A Bration catalogus!  De keuze voor SaleABration producten is weer geweldig!  De kleuren zijn heel fris, en de producten hebben een heel hoog hebben-hebben gehalte (maar ja, dat hebben alle Stampin’ Up producten natuurlijk.)

Zoals bekend, gebruik ik niet vaak design papier, al vind ik het vaak wel erg mooi. Dit papier, uit de SaleABration catalogus, is zo prachtig, dat ik het wel moest gebruiken voor een kaartje. Door de mooie zachte kleuren te combineren met het real red glitter, van het label, heeft het kaartje het contrast waar ik zo van hou. De kurk bloemen komen ook uit de SaleABration.  Zou toch geweldig zijn als de kurk embellishments zouden blijven, en nog beter, kurk om zelf op te stempelen…

Only 10 days till the start of the Stampin’ Up! Sale A Bration. For every 60 euro, you can choose a free product. And the choice is fantastic! I love the colours, and there is a big  want-want factor in the Sale ABration products ( but I think all Stampin’Up! products have that factor)

I think everyone knows I do not use a lot of design paper, even though I love it. This paper, which van be found in the Sale A Bration catalog, is so beautiful, I had to use it on a card. The soft colours of the paper, combined with the real red glitter, from the label, gives the card the contrast I love.

The cork flowers are also in the Sale A Bration catalog. Wouldn’t it be great if the cork embellishments would be in the basic Stampin’ Up! collection,  or better yet, cork to stamp on…

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht