2014-01-16 23.27.44

 

De stempel die ik gisteren op de kaart heb laten zien, heeft een prachtig patroon, en is een grote stempel. Dat soort stempels wil ik altijd proberen met een pons.  Terwijl ik bezig was ontstond het idee voor deze regenboog hanger.

Vroeger maakte ik vaak van deze hangers. Dan belde ik mijn vader, en die schreef mijn naam dan op zijn visite lijst (hij was huisarts)  Om een uur of 5 kwam hij dan bij mij aan, en na de koffie ging hij geduldig op een stoel staan, om dat samen met mij uit te lijnen zodat het perfect in balans was.  Daar moest ik aan denken toen ik het vanavond alleen deed.

The stamp I used on the card yesterday has a great pattern. And it is not too small. I love to try that kind of stamps with all kind of punches. This particular stamp worked well with the butterfly punch. And while punching, I came up with this rainbow ornament.

I used to make a lot of these in Origami. When I had finished all the parts, I would call my father, and tell him I needed his help. He would put my name on the list (my father was a GP) Around 5 pm he would come to my house, and after a cup of coffee, he would stand on a chair to help me line this out, till it was in perfect balance. I had to think of him when I tried to do it myself tonight.

Een reactie op “Vlinders/Butterflies

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht