2014-01-17 21.22.16

Eigenlijk wilde ik een kaart maken vanavond, maar op zoek naar het label dat ik wilde gebruiken, kwam ik de cadeauzakjes tegen die Stampin’ Up! in de valenties actie verkoopt.

Ik vind ze helemaal geweldig. De rechter op de foto is zoals ze door Stampin’ Up! geleverd worden, maar er is zoveel meer mogelijk. De zakjes zijn van vrij stevig papier, zodat daar allerlei technieken op los gelaten kunnen worden. Maar vanavond was ik in de stemming voor wat liefs. Ik denk dat dat komt omdat mijn lief vandaag na een hele week werken weer thuis is.

Voor de rechter heb ik met een stempelset uit de spring catalogus een slinger gemaakt, de tekst uit het label is ook een valentijn set. Als je er meer over wilt weten, kun je hier contact opnemen met mij.  De valentijn actie loopt nog tot 28 januari.

I wanted to make a card today, but looking for the label I wanted to use, I stumbled on this gift bags Stampin’ Up! sells in the Valentine action.

I love those! The right one on the picture is the way Stampin’Up! sells them, but there is so much more possible! The paper is pretty sturdy, so can be used for all kind of techniques. Tonight I felt like something sweet and loving, I think that is because my love came home today after a long week at work.

I used a stamp set from the spring catalog to make a little banner. The sentiment is also sold in the Valentine action.

If you want to know more about that, you can contact me here. The Valentine is valid till 28 januari .

2 reacties op “Verpakking

  1. Hallo Marrigje,

    Was al een tijdje niet meer op je blog geweest, maar wat een leuke dingen heb je weer ‘geshowd’ hier.
    De bloemen, kaartjes en deze zakjes zijn errug leuk.
    Keep on going!!!

    Reageren

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht