2013-12-01 10.41.54 2013-12-01 22.38.03

Deze kaart heb ik een tijdje geleden gemaakt. Tijdens de conventie in Engeland  vroeg een van mijn teamleden iets over pepernoten, en ik beloofde haar de specerijen die je daar voor nodig hebt op te sturen. Natuurlijk gaat daar dan een kaartje bij.

Omdat we het over Steampunk hadden gehad, leek het me leuk om een steampunk kaartje te proberen. Dat was ik al een tijdje van plan.  Ik snap helemaal wat Steampunk is, en vind het prachtig om te zien. Het is alleen moeilijk voor mij omdat te vertalen in een kaartje.

Met schroefjes heb ik een vlinder gemaakt. De achtergrond is gemaakt met het goudcardstock van Stampin´Up! Werken daarmee smaakt echt naar meer.  Met de scoreplate heb ik daar een achtergrond in gemaakt.

Het was leuk om te doen, ik ga het zeker nog een keer proberen…

 

I made this card a while ago.  At the convention in Manchester,one of my teammates asked me about ‘Pepernoten’ I promised her to send the spices she would need to bake them herself. Of course I send a card with it.

Because we also talked about Steampunk, I tried to make a Steampunk card. I understand the Steampunk concept completely, but to make a steampunk card is a whole different story.

I ended up making a steampunk butterfly. On a golden background. made with the simply scoring plates on Stampin Up golden cardstock.

Making a card like this was fun, I really gonna try this again…

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht