In de voorjaars catalogus van Stampin’Up! die 28 januari  geldig wordt, staat een geweldige ienieminie bloem.  Met 5 bloemblaadjes. Er hoort ook een pons bij.

Zodra ik hem zag dacht ik dat deze set geweldig zou zijn als hartje bij de Flower Shop set uit de grote catalogus van Stampin’ Up!.  Als teaser van de aankomende catalogus  de bloemen die ik daarmee gemaakt heb.

In die zelfde catalogus staat een geweldig stuk gereedschap, dat ik natuurlijk ook gelijk moest hebben.  Ook daar kun je geweldige bloemen mee maken. Om een goed boeketje te maken heb ik  behalve een serie van deze bloemen ook nog wat groene blaadjes gemaakt.

In de keuken had ik nog een leuk potje staan, en met een lintje, stukje Bakerstwine en een banner is het snel een leuk cadeautje geworden, al denk ik dat ik het voorlopig zelf hou, want ik word er wel vrolijk van.

20140111_231857

 

20140111_231917

 

20140111_231908

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht