Een van mijn favoriete technieken, is inkleuren met inkt. Dat geeft zo een mooi aquarel of watercolor effect. Bovendien is het heel erg leuk om te doen. Er zijn verschillende manieren om die techniek toe te passen. Dit is er 1 van.
Ik heb de bloem gestempeld met versamark, en daarna heat embossing toegepast. Deze prachtige glim komt doordat ik zwart embossing poeder heb gemengd met het prachtige fijne glitter dat Stampin’Up! verkoopt.

Daarna ingekleurd met een water penseel, en stempel inkt. Goed laten drogen, en je kunt er weer andere dingen mee doen. Bij dit kaartje heb ik de achtergrond nog geprikt. Omdat ik ineens dacht dat dat het kaartje af zou maken.

Verder heb ik lekker gespeeld met stempels, inkt en papier. 20140110_215349 20140110_163213

Op de kleine foto kun je de glitter en de gaatjes achtergrond een beetje beter zien.  Stempels en design papier komen uit de aankomende voorjaars catalogus. Die op 28 januari geldig gaat zijn.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht