Je zou het niet zeggen, maar met mijn romantische ziel, hou ik heeel erg veel van strakke vormen. Toen ik deze geweldige set dan ook in de voorjaarscatalogus zag staan, MET pons notabene, was ik gelijk verkocht. Die moest ik hebben, en eigenlijk nu!!! Dus het was lang wachten tussen het moment dat ik de set voor het eerst op een foto op Internet zag staan en het moment dat ik de set in handen had.  Daarna moest ik ook nog wachten tot ik tijd had om er mee te spelen. Tijd ja, want inspiratie heb ik meer dan genoeg, en zeker met deze stempelset.

20140109_223356

Gebruikte materialen:

Stempels: Geometrical

Dictionairy

Inkt: So Saffron                                        Marina Mist

Temping Turquoise                         Calypso Coral

Real Red                                           Pistacho Pudding

Soft Suede                                            Pink Pirouette

Cardstock:

Sahara Sand

Whisper White

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht