Soms gaat het leven met me aan de haal, en zijn er zomaar 2 weken voorbij voor ik het in de gaten heb. Zo’n periode heb ik zojuist achter de rug. Van de ene workshop naar de andere, markt tussendoor, en om het verhaal compleet te maken brak de ene zoon zijn voet, en kneusde de andere zijn beenvlies van zijn knie. Al met al een beetje hectisch dus. 

De workshops moesten wel voorbereid worden, en dat heb ik, geheel tegen mijn gewoonte in, ook savonds gedaan. Eigenlijk is dat wel heerlijk, gewoon door kunnen werken, lekker de radio aan met fijne muziek, en dan creëren. Als ik na zo een avond rond kijk ziet mijn tafel, en werkkast er meestal uit zoals op de foto’ s.

De laatste tijd heb ik erg veel kaarten gemaakt op workshops, daar ga ik de komende tijd eens van afstappen. De komende tijd gaan er dus meer andere projecten op het blog voorbij komen maar voorvandaag nog eens een kaartje.

Voorbereiden workshop1    Workshopvoorbereiden2

 

Sometimes life gets the better of you and two weeks are gone by before I know it. I had this kind of times the last few weeks. Going from one workshop to the other, doing markets in between, and to make the story complete one son hurt his foot and the other injured his knee. Does that sound hectic to you?

The workshos need to be prepared and I did my preparation in the evening while I normally do them during the day. Lovely to be honest to be able to work for some hours at a time, radio playing nice music and then be creative. And if I’m looking around my work room at the end of the evening it looks like these pictures most of the time.

The last period I created a lot of cards for workshops and I’m going to divert from that in the comig time. More projects of a different kind. OK. For this time, a card again!

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht