Vandaag heb ik heel veel gemaakt, waarvan ik niets kan laten zien nog. Ik ga nl as zaterdag een workshop geven in Leeuwarden. En daarvoor heb ik vandaag de voorbereidingen gedaan. Natuurlijk zat eea tegen, en kwamen er nog wat dingen tussen, waardoor ik vanavond tot laat nog bezig was. Alles ligt nu gesneden en voorbereid klaar, alleen nog even een recept schrijven.

Tussendoor kreeg ik ook nog een paar heeeel erg gave nieuwe Stampin’Up! produkten binnen, waarover later meer.

Op de foto staat de puinhoop die ik achterliet toen ik klaar was. Na de foto dat eerst maar snel opgeruimd. Snachts nemen mijn katten nl mijn workshop ruimte over, en alles wat ik laat liggen, zit dan onder de kattenharen, en daar heb ik echt een hekel aan.

2013-10-10 23.50.01 2013-10-10 23.50.14

Today I created lots of things, which I can not show yet. Next saturday I will go and give a workshop in Leeuwarden. Today I did all the preparations. Ofcourse the day did not go very smoothly, and were there a few other things that needed my attention, so it was pretty late before I finished tonight. But everything is cut and prepared. Only thing I need to do now, is write a recipe.

UPS did stop in front of my house and brought me some awesome new Stampin’Up! product. I will tell you more about that soon.

On the picture is the mess I left behind when I was finished. After I made the picture I had to clean that up first, because at night, my cats own my craft space, and everything I leave out, will be covered with cathair, which I really dislike.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht