Na een bijzonder chaotische dag, doordat ik met mijn zoon ineens naar het ziekenhuis moest, hij bleek zijn voet gebroken te hebben gisteren met judo, was er vanavond Ladies Night in Cinema Texel

Doordat alles sinds gisterenavond ineens anders liep dan ik had gepland, moest ik vanmiddag toch nog eea doen voor de ladies night vanavond. Het was een beetje haasten om alles op tijd klaar te krijgen maar het lukte uiteindelijk wel (maar net, maar toch)

De avond zelf was helaas heel rustig, maar toch goed geslaagd. Een paar aanmeldingen voor onze gemengde technieken workshop op 24 oktober. Mocht iemand interesse hebben, en zo’n leuke goodiebag willen ontvangen, stuur dan maar een mailtje.

2013-10-08 16.47.42

Since I had to go to the hospital with my youngest son this morning, to find out he had broken his foot yesterday at his judo lesson, my day was started out very chaotic. And tonight I had a stand at the Ladies Night at the Cinema Texel.

And because everything went different as I planned since yesterday evening, I really needed to organise a few things for that Ladies Night this afternoon. It was a bit of a rush to get everything done in time, but I managed (only just but still)

The evening it self was a bit quiet. But since I managed to reach my goal, I am more than happy with this evening.There are still a few places in the workshop we planned at thursday 24 oktober, if you are interested at all, and want to receive this goodie bag, just send me a mail.

2 reacties op “Ladies Night

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht