Vandaag is het precies een jaar geleden dat Stampin’Up! begon in Nederland.

Toen ik de aankondiging hoorde, was ik niet gelijk enthousiast. Het leek me leuk, maar ik zou toch nooit echt demonstratrice kunnen zijn. Toen ik dan ook mail kreeg van Zoë Tant, heb ik die in eerste instantie terzijde gelegd. Dat ging ik niet doen.
Maar naarmate de tijd vorderde, begon de gedachte me steeds meer aan te spreken. Ik had al een groepje dames tenslotte, waaraan ik workshops gaf. En Stampin’Up! fanaat was ik al veel langer. Dankzij Ebay kon ik de materialen goed besteld krijgen, en via een in Amerika wonende broer, lukte het ook wel eens wat bij Stampin’Up! te bestellen.

Eenmaal met Zoë in gesprek, werd ik steeds enthousiaster, en uiteindelijk schreef ik me maandagochtend 8 oktober 2012 om 6 uur in als demonstratrice. Om daarna over te gaan tot de orde van de dag.

Om half 8 ging de telefoon, Damir van Stampin’Up! (zo stelde hij zich voor) ik was de allereerste demonstratrice van Nederland, en hij wilde me graag persoonlijk welkom heten.

Dat was het begin van een zeer turbulent jaar, waarin mijn Stampin’Up Busisiness gegroeid is van een hobby naar iets wat op een volwaardig bedrijf begint te lijken. Ik heb een team, ik geef workshops en heb er heel veel heel leuke mensen door leren kennen.

1 Year Anniversary

 

Today it is exactly one year ago that Stampin”Up! opened their market  in the Netherlands.
When I first heart they would, I was not very eager to become a demonstrator. It looked like fun, but I would never be a great demo, and to start out as a hobby demo, did not look right. So when I got an email from Zoë Tant, I just put it aside. That was not for me.                  But after a while I started thinking, I was already giving workshops at home for a group of friends, and Stampin’Up! does have the best material there is. I already had a lot of Stampin’UP! products thanks to my brother,who lives in America and thanks to Ebay, which was the best supplier there is!

I emailed Zoë, and we started talking, and I got more enthousiastic on the way. And at 6 oclock at monday morning 8 october 2012 I joined Stampin’Up! After which I started my day, the normal way.

At 7 .30 the phone rang; Damir, of Stampin’Up! as he introduced himself. I was the very first Dutch demonstrator, and he wanted to welcome me to the Stampin’Up! familiy himself.

This was the start of a very  turbulent year, in which my Stampin’Up! business grew from just a hobby, towards a job. I have a team now, I give lots of workshops, demo’s and party’s and most of all, I met a lot of great and creative people.

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht