Toen ik deze set zag, was ik er gelijk verliefd op, ik gebruik hem veel minder dan ik zou willen, maar Stampin ‘Up! heeft ook zo veel leuke produkten, en de tijd is zo beperkt.

Toen ik vorige week wat nieuwe folders aan het uitproberen was, heb ik gelijk deze embossingfolder ook weer eens gebruikt. Een dag later werd het vanzelf een kaart. Eenvoudig, maar dat is nou eenmaal mijn stijl.

2013-10-07 13.45.44

When I saw this stamp set for the first time, I fell in love on the spot. I use it much less than I want, but Stampin’Up! does have a whole lot of great products, which I all have to use. And there is so little time…

 

When I was testing out some new embossingfolders last week, I used this folder aswell. A day later it became this card. Clean and Simple, as I normally do.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht