Zoonlief wordt 10 vandaag.en natuurlijk moet er getrakteerd worden. Het was nogal lastig om wat te verzinnen dit jaar.  Met 10 jaar kun je niet meer met alles aankomen. De lat ligt dan gewoon hoger. Na lang denken wisten we het. Spookhuisjes. Gemaakt met de Stampin’ Up! Melkpakjes stans. Die is zo geweldig om ook andere dingen mee te maken behalve alleen een melk pakjes (wat op zich al geweldig geven is overigens)

Dakje is van oranje, met de retired Spinneweb embossing folder geembossed.doordat er maar een stukje spinneweb op elk dakje zit, was het effect spannender.

My sun has his 10th birthday today, and of course he needed treats for his school today. It was very difficult to think of something this year. When you turn 10, you can not appear at school with just anything. It has to reach some standards. 

After a lot of thinking we knew, haunted houses. Made with the fabulous Stampin’Up! milk carton die. It is a great die that can also be used for other things than milk cartons alone although just a milk carton is a beautiful gift itself.

The roof is orange, embossed with the retired spiderweb folder. Because there is only a part of the web on the roof, it is even more scary.

2013-10-03 17.30.362013-10-03 17.29.56

Omdat de tractatie al klaar was, had ik gisteren tijd om een verjaardagsdienblad te maken, om de traktatie op uit te delen.  Deel van het papier en de stempels die  ik heb gebruikt is inmiddels retired, maar te leuk om ongebruikt in de kast te laten liggen. Vooral Henry is mijn vriendje geworden.

Because the treat was ready on wednesday, I had some time left to make a birthday tray.

Most of the paper and stamps I used for this is retired, but too much fun to play with. Especially Henry has become my friend.

2013-10-03 17.26.30 2013-10-03 17.26.08

2 reacties op “Traktatie

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht