Gisteren bracht de UPS een doos vol met nieuw speelgoed.  De hele bende gemount, en wat zitten spelen. Na een tijdje spelen, bleek het toch echt Juli, en begonnen de kerstkaart ideeen te stromen. Omdat ik gisterenavond wat anders te doen had, had ik niet gelijk gelegenheid om die kerstkaarten vorm te geven.

Het idee was, dat ik vanmorgen een aantal kerstkaarten zou maken, echter, toen ik vanmorgen mijn Facebook opende, stond daar een berichtje dat ik vooral de roze swap niet moest vergeten. Die had eigenlijk morgen ingeleverd moeten zijn maar helaas, het is niet gelukt het op de bus te krijgen. Er wilde niets ontstaan dat echt mijn goedkeuring kon wegdragen.

Ik heb echter wel erg lekker gespeeld. Heel veel uitgeprobeerd, allemaal in het roze, wat op zich al heerlijk is, want roze is natuurlijk een geweldige kleur (voor mij)

Op tafel, voor me, liggen wel 6 kaartjes, half af, of afgekeurd (maar niet weggegooid) Slechts 1 poging is een kaart geworden.

Het is een one layer kaart geworden, iets wat ik toch wel heel erg vaak doe. Zeker zo een mooie stempel heeft niet veel nodig, maar ik kan me zeker voorstellen dat ik deze in een heel andere sfeer gebruik. Ben erg blij dat deze in mijn eerste bestelling van de nieuwe catalogus zat, het is een toppertje denk ik zomaar.

2013-07-05 22.10.52

 

Stempels: Happy Day

Lovely Romance

Inkt: Strawberry Slush

Bermuda Bay

Papier: Whisper White

Real Red

Een reactie op “Nieuw speelgoed

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht