Tja, en toen was ik jarig. Omdat ik 50 werd, waren het een paar geweldige feestdagen (met als hoogte punt al mijn kinderen! tegelijk onder 1 dak, dat gebeurt heel weinig, hoewel ik ze allemaal regelmatig zie, zelden allemaal tegelijk thuis)

Bovendien ging ik ineens weer buitenhuis werke, en had ik het druk met laatste dagen school, en achterstallig huishouden. Ineens geen tijd (of energie) voor het maken van wat dan ook. In mijn spaarzame vrije uren hing ik liever op de bank met een boek, dan dat ik aan het knutselen was.
Inmiddels raak ik weer enigszins uitgerust, en van lieverlee ook weer geinspireerd tot het maken van kaartjes.Een hele serie die ik gemaakt heb, kan ik nog niet laten zien, pas als ze zijn aangekomen, wat in sommige gevallen nog wel even kan duren.

Maar deze Cupcake kaart kan ik wel laten zien.

Het design papier en het lint is helaas retired nu. Vooral dat lint vind ik erg jammer. Gelukkig heeft Stampin Up ook nieuw lint dat ik geweldig vind, maar dat kan ik nog niet laten zien, want ik heb het nog niet in huis.

Morgen zal ik eea laten zien met mijn nieuwe speelgoed.

 

2013-07-04 22.04.15 2013-07-04 22.04.27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht