Vanavond had ik thuis een workshop. Met een klein groepje, maar daarom niet minder gezellig.
We hebben , met een Technique Junkies Techniek deze kaart gemaakt:

2013-06-19 23.54.40

 

 

Erg grappig was dat degene die altijd iets anders maakt dan ik maak, papier andersom gebruikt dan ik het bedacht had, een andere kleur wil gebruiken dan ik heb bedacht, vanavond de kaart die ik had gemaakt niet gezien had.
Dit was het resultaat:

IMG-20130619-WA0000

 

Zonder het te weten, had ze dezelfde kaart gemaakt. Zij had alleen Island indigo cardstock tot haar beschikking, en niet, zoals ik, alle kleuren. dus er zijn wel verschillen. Maar vooral overeenkomsten.

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht