Voor de Kicostampers deze maand moest ik spelen met de roettechniek. Ik ken meerdere roettechnieken, en ben er niet speciaal dol op, maar degene die Conny deze keer had uitgekozen was nieuw voor me, en erg leuk om te doen.

Ik heb nu dan ook een hele stapel beroete kaarten, en er zullen er zeker nog wel meer langs komen deze week.

 

De vlinder is met de roet gedaan. En daarna heb ik delen ingekleurd met glitter. Cherry Cobbler accents. Ik ben gek op die kleur. Duurde even voor ik wist hoe ik verder ging.  Daar ben ik erg goed in, achtergronden maken met nieuw uit te proberen technieken, maar dan…

Bij deze techniek gaat het echter sneller. Door het roet krijgt de achtergrond een vrij sombere uitstraling, en het effect dat je krijgt als je er felle kleuren bij gebruikt, of bijzonder embellishment geeft het maken van de kaart echt het wow effect. Ik hoop echt dat jullie hetzelfde idee hebben bij het zien van deze kaart.

2013-06-17 22.54.26

 

Stempel: Swallowtail

Inkt: Versamark

Crumbcake

Cardstock:Rose Red

Daffodill delight

DSP: Sunshine and sprinklers

Cherry Cobbler glitter

 

Een reactie op “Roet

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht