Vandaag moest ik naar Drachten voor de workshop. Daar hadden we allemaal veel zin in. Mijn lief gaat mee omdat mijn been die grote afstand echt niet kan rijden, en de meiden hebben bedacht dat Friesland de perfecte plek is om een dagje met Paps uit te gaan, die staan dus ook te jui chen als ik weer een workshop in Friesland heb.

Erg grappig was dat ik, gewend als ik ben aan Ruurd zijn administratie voor een reisje, het adres niet had opgeslagen. Daardoor reden we zonder problemen naar de straat waar de workshop werd gehouden maar welk nummer was het ook weer… Toen we dachten het gevonden te hebben, en weg wilden rijden, zagen we Detje buiten staan. We hadden voor haar huis naar het nummer zitten zoeken.

Binnen hebben we de spullen klaar gezet, en ff bij gekletst. Kennis gemaakt met haar man, die helaas moest werken vandaag, maar wel erg lekker voor ons gekookt had. Dank je wel daarvoor Sake.

Om even voor 1 kwam iedereen binnen. 2 nieuwe gezichten voor mij, wat een workshop altijd een beetje spannend maakt.
De projecten vielen in de smaak, iedereen kon met wat eigen inbreng (en een hoop extra sponsen:D) met iets naar huis waar ze blij mee was. Ik hoop op facebook of blogs, later weer dingen terug te zien die naar aanleiding van deze workshop.

2013-06-15 23.17.16

2013-06-15 23.16.17 2013-06-15 23.16.39

2013-06-15 23.15.46

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht