2013-02-21 16.59.58

Daarnaast een hostessgift gemaakt voor de hostess, die laat ik natuurlijk niet zien.  Dus zou ik iets laten zien over mijn administratie.
Dat was het plan voor vandaag, erg naar voren werken lukt nooit in dit huishouden. Vandaag was echter een vreselijk drukke dag.

Vanmorgen vroeg op, omdat ik te druk was in mijn hoofd om nog door te slapen. Dus zat ik om kwart voro 6 al was op te vouwen vanmorgen. Om 7 uur kinderen uit bed, en in de kleren. Om 8 uur moest ik bij de fysiotherapie zijn.
Waar ik om even voor 9 weer klaar was. Snel douchen en naar mijn werk. Jaa ik werk weer sinds deze week. Ik ben zo blij als blik, maar het is wel weer wennen. Voor iedereen overigens.

Om 12 uur was ik bij school waar ik mijn jongste dochter ophaalde, en samen hebben we op het schoolplein gelunched. Gelukkig was het prachtig weer. Daarna de juf geholpen eea klaar te zetten, en om 12.45 in de klas geholpen met het vaderdag cadeau. Was weer heel erg leuk om op school te helpen. Ik hoop dan ook echt dat de kinderworkshops en kinderfeestjes zullen gaan lopen.

Om half 3 waren we klaar en na het opruimen gingen we naar huis. Daar eerst maar eens ff gezeten, maar aangezien er morgen een workshop gedraaid moet worden, was de rust van korte duur. Dus de spullen bij elkaar gezocht en klaar gezet, dan kunnen we morgen vroeg op pad. Ondertussen huishouden en was gedraaid.
En nog een kleine crisis opgelost.
Een iets te drukke dag dus om een klein kaartje te maken voor het blog. Morgen of zondag maar even dubbel bloggen om het goed te maken.

Het zakje met geduld was een cadeautje van mijn lieve vriendin.

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht