Het was een thema challlenge deze keer. Cirkels. Dat was spekkie naar mijn bekkie, en met de sneakpeek set die ik verdiende van Stampin’Up! wist ik wat ik ging maken. Ik had er helemaal zin in.

En toen kwam de bestelling binnen, en was het prachtige sneakpeek papier er niet bij. Ik balen, want nu moest ik wat anders bedenken. Gelukkig had ik ff tijd om er voor te gaan zitten, en toen kwam dit er uit. Minder stijlvol dan wat ik in mijn hoofd had, maar wel heel  vrolijk.

Uit een vel DSP heb ik 1″ circles gepunched en daar een achtergrond van gemaakt. Deze techniek heb ik opgepikt bij Technique Junkies.  Het bordje heb ik met Bakers Twine vast gemaakt aan de slurf van Henry.

Het kaartje gaat zijn weg vinden naar mijn zus, want zoals zij mijn kinderen heeft geleerd : “Alle olifanten zijn voor Tante”

 

2013-06-07 09.54.43

Stempels: Henry Says

Cardstock: Daffodill delight

Basic Gray

DSP:  Sunshine and Sprinkles

Ink: Basic Black

Melon Mambo

Punch: 1″circle

2 3/8″Scallop Circle

Kijk voor andere ideeen met deze challenge eens op het SU-per-challenge blog, en nog leuker, doe eens mee met de uitdaging.

 

 

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht