Oude stempelsset, samen met het nieuwe sneakpeek papier. Gaat heel goed samen.

Ik heb een oude truc van stal gehaald, eerst lekker zitten prutsen op een ATC en daarna de rest van de kaart gemaakt. Ik hou nl heel erg van kliederen met inkt en stempels, zonder exact te weten waar het heen gaat. Meestal heb ik wel een vaag idee, en al spelende wordt het dan iets heel anders.

Ook de kleuren die ik heb gebruikt zijn oud en nieuw door elkaar heen. Donker en licht. Ik was even bang dat de achtergrond te druk zou zijn, en alle aandacht weg zou nemen bij het gestempelde deel van de kaart, het valt echter erg mee.

Ik denk dat ik van dit papier nog een paar pakken moet gaan aanschaffen, dat kon nog wel eens de hit van het jaar worden bij mij. Niet in de laatste plaats door het windowsheet dat erbij zit. Daar moet ik dringend ook een paar voorbeelden mee laten zien.

2013-06-11 22.32.21

Stempels: Summer Silhouettes

Embellished occasions

Cardstock: Pool Party

Very Vanilla

 

DSP Quatrefancy

Inkt: Calypso Coral

Island Indigo

Wild Wasabi

Pistachio Pudding

Crisp Cantaloupe

Midnight Muse

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht