Naar aanleiding van mijn blog over Administratie kreeg ik vragen over hoe ik mijn spullen organiseer. Vandaag wilde ik eigenlijk het opruimen van mijn stempels op de foto zetten, want dat is het mooiste met daglicht.

Vanmorgen echter, vond ik eindelijk wat ik nodig had om mijn sponsjes en sponge daubers op te bergen. Ik ben zo blij als blik, want ik was bang dat ik het zelf zou moeten maken.

Thuisgekomen dacht ik eerst dat ik vierkantjes zou snijden van cardstock, maar uiteindelijk besloot ik anders. Ik heb een stempel gepakt, en die in elke kleur gestempeld. Daarna met het Label Punch uitgeponsd. met de Small oval punch heb ik voor elke kleur een ovaal geponsd, en daar de naam van de kleur in gezet. Die midden op de label geplakt.

Deze labels liggen onder in de doos, en de spons en sponge daubers zitten er boven op. Op dit moment heb ik nog pas 3 dozen, de bedoeling is dat het op kleur familie gesorteerd gaat worden. De andere 2 dozen heb ik besteld.

Dan ga ik vakjes overhouden die ik dan wil gebruiken voor knopen in de kleuren en brads oid. Of gewoon voor reserve sponsjes.

2013-06-12 17.19.21 2013-06-12 17.30.55

Stempels: Betsy’s Blossoms

Pons: Decorative Label

Small Oval

Cardstock: Whisper White

Alle kleuren inkt

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht