De nieuwe embossingfolder is echt helemaal geweldig. Hij is nl aan 2 kanten te gebruiken.

Ook voor deze kaart heb ik Core’dinated cardstock gebruikt. En na het embossen een beetje opgeschuurd met het Stampin Up! Sanding block. Dat is precies goed voor dit werk, omdat het schuurpapier dan mooi recht is. Je schuurt zo alleen de randjes, en dat is natuurlijk ook wat je wilt. Wel voorzichtig schuren, anders schuur je het geemboste gedeelte er weer vanaf (geloof me, ik weet het, ik heb het geprobeerd)

Dat ik er een strikje op wilde, wist ik gelijk. Ik ben niet van de lintjes en strikjes maar soms  wil ik graag een strik, en dan ook deze. Ik had er alleen nog iets anders op bedacht, maar met een strik, was dat niet goed. Na enig puzzelen kwam ik tot dit.

Het lint is gekleurd met een Stampin’Marker. Geeft het net wat extra’s vind ik. Het werkt wel, maar moet wel erg goed drogen voor je het verder kunt gebruiken.

Ik hoor graag wat jullie er van vinden.

2013-06-10 22.56.30

Stempels: Serene Silhouettes

Inkt: Midnight Muse

CardStock: Pool Party

Midnight Muse

Daffodil delight

Core’dinate : Pool Party

Lint:Natural Trim Ribbon

Brad: Antique Brads

Morgen maar weer eens met mijn nieuwe speeltjes spelen. En een Hostessgift maken. Door drukte in het weekeinde is dat er bij in geschoten. Zaterdag geef ik een workshop in Drachten. Als je in de buurt bent, kom eens langs! 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht