Met al dat mooie nieuwe speelgoed om mee te spelen, zou ik bijna vergeten dat er heel veel is waar we afscheid van moeten nemen, over een paar weken.
Stampin’Up! heeft per 1 juni de retired list bekend gemaakt, en tot mijn verdriet gaan er heel veel produkten verdwijnen. Daar vandaag toch nog maar even mee gespeeld.

Van dit Design papier heb ik afgelopen half jaar erg veel plezier gehad. Comfort Cafe heet het. Ik moet eerlijk bekennen dat het me in eerste instantie niet erg aansprak. Op verzoek van een vriendin heb ik het besteld om een workshop mee te houden, en ja, zoals zovaak veranderde mijn idee over dit papier toen ik het eenmaal in handen had. Prachtig papier, mooie kleuren en door de neutralere tinten ook voor heel erg veel dingen bruikbaar.

Deze kaart is een beetje per ongeluk ontstaan. Het papier lag op tafel, samen met een geponste cirkel. Mijn jongste dochter (4 jaar oud) wilde nog een cirkel voor me maken, en knipte met een schaartje een keurig rondje uit dit blaadje.  Ze was zo trots dat ik niet eens boos op haar kon worden, en eerlijk gezegd, vind ik het heel knap dat ze zo een mooi rondje kon knippen.

Het rondje dat ze uit dit blaadje had geknipt, heb ik maar groter geponsd met een 2 3/8 scallop Circle punch. Daarna heb ik heb ik het stukje Design papier in de catalogus over alle stempels gehouden tot ik er 1 gevonden had die en paste, en bij het design paste.

Deze tekst stempel is 1 van mijn favoriete op dit moment. Ik vind het zo een vrolijke en inspirerende tekst, dat ik hem heel erg vaak pak.

Daarna had ik een kaartje met tekst, door het papier had het niet erg veel meer nodig, Wel een dramatische strik Soms (nou ja eigenlijk vaak) vind ik het leuk om een strik op een kaart te doen, maar dan wel een die zegt ik ben een strik!!! Terwijl het eigenlijk geen strik is maar een neppert.

De brad houdt het lint bij elkaar zodat het lijkt of het een strik is. Dit is een designer brad, welke Stampin Up helaas niet door laat lopen, want wat zijn ze leuk. Een Itty Bitty stempel gebruikt. Ook die zijn zo lief en leuk, en na 1 juli niet meer te koop.

2013-06-08 23.17.54

Stempel: Feel Goods

Itty Bitties

Cardstock: Pool Party

Midnight Muse

DSP Comfort Cafe

Inkt: Garden Green

Lint: Baja Breeze Seam Binder

Brad: Designer Builder Brads

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht