Nog een kaartje met het Comfort Café papier. Een ander design. Omdat ik helemaal weg ben van de honingraat embossingfolder heb ik die gebruikt. Daarna heb ik de zeshoeken uitgeknipt en op een basiskaart geplakt.

Zag er erg gelikt uit. Zoals zo vaak heb ik een gave achtergrond, en hoe maak je daar dan een kaart van??? Met behulp van de mensen om me heen kom ik dan op ideeen. In dit geval was het Emma, het buurmeisje, die het glas erg leuk vond, en mijn lief die bedacht dat ik niet op een lichte kleur moest stempelen met donkere inkt, maar op een donkere kleur met embossing poeder moest werken.

2013-06-08 23.18.09 2013-06-08 23.18.41

 

Stempel: Embellished Events

Cardstock: Summer Starfruit

Cherry Cobbler

Honeycomb embossingfolder

Versamark

Silver embossingpowder

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht