Vandaag deed ik hoofdzakelijk administratie.

Stempel administratie wel te verstaan. Omdat ik stempels verzamel krijg ik er steeds meer, maar behalve verzamelen, mag ik er ook graag mee spelen. En dan is het handig om de stempels ook terug te kunnen vinden. En na het spelen weer op de juiste plek op te kunnen bergen zodat ik ze later weer terug kan vinden.

Daar heb ik een heel systeem voor bedacht.  Om dat goed te laten lopen, worden nieuwe stempels eerst gestempeld per set,  voor ze opgeborgen worden. Door drukte had ik dat een tijdje laten sloffen , en aangezien ik bezig ben met alle achterstanden in het huishouden op te lossen, was vandaag de dag om de achterstand in de administratie op te lossen.

Dus heb ik een groot deel van de middag besteed met stempelen van nieuwe stempels in mijn eigen naslagwerk. Omdat ik toch bezig was, ook de Stampin Up clear sets, die ik tot nog toe niet gedaan had, ook maar gestempeld.

Daardoor was het meer werk dan ik verwachtte.

2013-06-07 13.23.42

Om mezelf te belonen, ook nog leuk met stempels, ink en papier gespeeld vanavond en dit kaartje gemaakt.

Natuurlijk gebruik gemaakt van de nieuwe embossingfolder. Die ga je nog veel zien want naast de Honeycomb folder gaat dit een grote favoriet worden, In de catalogus die gaat komen heb ik nog een paar toekomstige favorieten gezien. Voorlopig moet ik echter tevreden zijn met deze nieuwe folder.

Helemaal leuk was het werken met deze folder en het Co-Ordinated cardstock. Het contrast wordt er alleen maar groter door, en het effect daardoor nog grootser.

2013-06-07 22.02.12

 

Stempels: Mosaic Madness

Mixed Bunch

Cardstock Pool Party Co-ordinated

Midnight Muse

Whisper White

Pumpkin Pie

Embossingfolder: Modern Mosaic

DSP:  Quatrefancy

Accesoires: In Color Dahlias.

 

3 reacties op “Administratie

  1. Hoi Marrigje,
    mag ik vragen hoe je systeem dan verder is? Je hebt een afdruk van al je stempels, hoe verwerk je die dan weer?

    Reageren
  2. Marrigje roept mij toe vanachter de tafel waaraan ze kaartjes maakt of ik even wil zeggen dat ze binnenkort een fotoblog gaat maken van hoe haar systeem van catalogiseren en opbergen in elkaar zit. Nog even geduld dus.

    Reageren

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht