2013-06-05 13.30.37

Vandaag werd mijn sneakpeek bestelling van Stampin Up gebracht. Als je goed kijkt naar de foto zie je dat ik braaf eerst de was heb opgevouwen.

In eerste instantie baalde ik als de spreekwoordelijke stekker. Een van de sets, en natuurlijk juist de set waar ik me het meest op verheugde, heb ik per ongeluk als Clear mounted set besteld ipv op hout. Iedereen die me kent, of wel eens een workshop bij me heeft gevolgd, weet dat ik liever op hout werk dan met clearblocks. Ik zie echt de voordelen van clearmounted stempels, maar zelf hou ik echt meer van stempels die op hout zitten. En deze set is helemaal mij, dus die wilde ik heel graag op hout hebben.

Na te hebben nagezocht dat het echt heel erg mijn eigen fout was, en ik even heb zitten balen, ben ik verder gegaan met uitpakken van de dioos met spullen.
Toen miste ik een pak papier, van een speciale sneak peek bundle die ik had verdiend gedurende de Sale-a-Bration. Dus ik gelijk bellen naar Demo Support. Het duurde lang dat ik aan de beurt was, en toen vermoedde ik al dat het een algemeen probleem was. Er was een doos papier niet geleverd, of er stond nog wat bij de douane, of iets dergelijks. Op Facebook had ik namelijk al gelezen dat veel europese demonstrators vandaag hun bestelling binnen kregen.

En ja hoor, er was een foutje in de computer, en bij deze sneakpeek bundle, was inderdaad 1 ding niet geleverd. Dat zou apart opgestuurd worden. Dus mag ik morgen, en overmorgen en misschien zelfs begin volgende week, ook nog onder de brievenbus liggen om de bestelling op te vangen. Maar ff duimen dat het snel gaat.

De rest van de middag bestond uit mounten van mijn nieuwe stempels, bewonderen van de prachtige nieuwe In Colors, uittesten of de kleuren die terug komen, echt dezelfde zijn als de oude kleuren want op de de foto lijken ze iets anders. Gestempeld blijken ze hetzelfde te zijn. Vooral bij Pool Party en Blushing Bride was dat een opluchting.

We hebben gespeeld met een totaal nieuw produkt, waarover later meer, en vanavond heb ik toch dat ene kaartje, wat ik al dagen wilde maken, maar gemaakt. In de nieuwe In Color kleuren, zodat jullie ook mee kunnen genieten van de nieuwe kleuren die er straks te koop zullen zijn.

Ik ben met deze set nog lang niet uitgespeeld, dit is slechts het eerste idee.

2013-06-05 22.25.55

 

Gestempels op een restje Whisper White, daarvoor de nieuwe In Colors gebruikt. Daarna de Mosaics met de nieuwe Mosaic pons uitgeponst. En opgeplakt op een whisper White basis kaart.

2 ervan heb ik met een dimensional opgeplakt. Dat geeft net wat meer diepte aan de kaart.
Sentiment gestempels met Baked Brown Suger, een kleur die ik veel ga gebruiken denk ik. Wat een mooie kleur bruin is dit.

 

Gebruikte materialen:

Stempels: Mosaic Madness

Happy Day

Inkt: Incolors 2013-2015

Cardstock Whisper White

Een reactie op “Nieuw speelgoed

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht