Vandaag zijn we naar  het strand geweest. NIet zo bijzonder zou je denken voor mensen die op een eiland wonen, maar door allerlei omstandigheden was dat al heel erg lang niet voorgekomen.

Heerlijk in de zon gezeten, het was erg zonnig, na een lange, lange winter en koud voorjaar. Wel veel wind, en de zee was nog erg koud. Maar toch, heerlijk om weer op het strand te zijn. De kinderen hebben heerlijk in het zand gespeeld, en mijn jongste kwam me elke keer vertellen hoe diep ze nu in zee geweest was.

Toen iedereen even weg was om een ijsje te halen, heb ik heel bewust even genoten van de geur van het warme zoute zand, het geluid van de wind en de zee, de warmte van de zon.

De meeuwen waren heel brutaal, en kwamen het eten van onze borden stelen.  Waardoor we de meeuwen, van heel erg dichtbij konden bewonderen. Zeker die ene zilver meeuw zag er prachtig uit.

Thuisgekomen inspireerde een op het strand genomen foto mij tot het maken van een strand kaartje.

strandstoel 2013-06-02 22.37.39

Stempels: By the tide

Whishes Your way.

Cardstock: Midnight Muse

Crushed Curry

Pool Party

Very Vanilla

Inkt: Midnight Muse

Sahara Sand

Soft Suede

4 reacties op “Strand

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht