Na een lange dag van AMC met dokters die niet echt goed nieuws hebben, een geweldig bezoek aan mijn toekomstige downline en een tripje door Ikea, samen met mijn lief en vriendin, nu weer thuis.

Thuis was het eten klaar, waren mijn kinderen blij me weer te zien, en vond ik een gewoon opgeruimd huis. Toch wel fijn thuis komen is dat. Zeker na zo’n lange dag.

Dit kaartje is een variatie op het kaartje dat ik afgelopen week voor het SU-perchallenge blog heb gemaakt. Ik had de bomen op de honingraat gestempeld, om uit te knippen maar toen ik wilde gaan knippen bleek dat de honingraat in de sketch anders gedraaid was. Dus had ik deze bomen ‘over’.  Nooit stempelafdrukken weggooien natuurlijk, en zeker niet als het effect je bevalt. Komt altijd van pas.
Dit had ik soort van bedacht, maar is toch anders geworden dan mijn hoofd wilde. Ik had een groene achtergrond in gedachten, dat ook geprobeerd maar vergeleken met deze lichtblauwe achtergrond was dat een erg somber kaartje. Deze is op een ingetogen manier vrolijk.

Voor mij is vandaag echt een dag om mijn zegeningen te tellen, thuis komen zoals vandaag is er beslist één van.

 

2013-06-03 19.40.26 2013-06-03 19.40.17

 

Stempels: Lovely as a Tree

Take Care

Cardstock: Whisper White

Marina Mist

Inkt: Summer Starfruit

Gumball Green

Basic Black

Embossing folder: HoneyCumb

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht