Als het mooie weer, en de zomer maar niet naar ons toe wil komen, moeten we er zelf voor zorgen. Deze kaart heb ik een tijdje terug gemaakt voor een kaart ketting, het thema was ‘Voorjaar’ Dus ben ik gaan associeren op Voorjaar, ik kwam tot lichte kleuren, bloemen en vlinders.

En omdat ik net bezig was met de Floral Framelits, heb ik daarmee de kaart gesneden. En toen die gesneden was, bedacht ik dat het anders misschien ook leuk was. Dus een krans gesneden, en gekleurd, bloemen gestempeld en uitgeknipt. Dit is met een van mijn favoriete sets, en ik baal heel erg dat hij is retired. Summer Stolice.

Bloemen en blaadjes uitgeknipt, en op de krans gesplakt.Toen nog de vlinder. Die 2x gestempeld en uitgeknipt. de twee delen op elkaar geplakt met een stukje nylon draad ertussen.  Het nylondraad heb ik aan de krans vastgemaakt. Zodat de vlinder los vliegt.

Nadeel van deze kaart is dat er weinig plek is om wat op te schrijven.  Je kunt er natuurlijk altijd een los briefje bij doen.

kranskaart

Stempels: Summer Stolice

Papillon Potpourri

Stans: Floral Framelits

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht