Als dan het voorjaar niet bij ons gaat aankomen, dan maar kaartjes die toch het gevoel van voorjaar geven.

Deze vlinder stempel van Stampin Up komt uit de zomercatalogus. Prachtige stempel, mijn oog viel er gelijk op, het heeft echter nog een tijdje geduurd voor ik hem, of is het haar, gekocht heb.  Hoewel ik gek ben op vlinders, en op vlinder stempels, weet ik vaak niet wat ik er mee moet maken.

Deze grote vlinder echter, blijft tot mijn verbeelding spreken. Ik heb er al meerdere kaarten mee gemaakt. Doordat ze zo groot is, maar zo gedetailleerd, doet ze het heel mooi als je maar een stukje van de stempel ziet.

Voor deze kaart heb ik haar echter helemaal gebruikt. Ik heb een half scrapvel gevouwen als een staldeur kaart, en daar op gestempeld met versamark. Geembossed met Stampin Up embossingpoeder, Pool Party. Deze prachtige kleur gaat straks weer verdwijnen, als je er net zo dol op bent als ik dat ben, zou ik nog eea bestellen in die kleur.

Daarna heb ik de vlinder nog ingekleurd met Shimmer paint Frost White om het geheel een parelmoer glans te geven. Prachtige effecten geeft deze verf, en zeker niet alleen voor de kerst.
De tekst gestempeld en in woorden uitgeknipt. Het is een oude Scrapbook techniek, wel 1 van mijn favoriete technieken die zo nu en dan weer terug komt. De set Whishes Your Way leent zich heel erg goed voor deze techniek.

2013-03-30 20.04.27 2013-03-30 20.06.11

 

Stempel: Swallowtail 129213 (W) 129216 (C)

Whishes your way 129153 (W) 129156(C)

Papier: Rose Red 119708

Shimmer paint:  Frost white 116854

Embossing poeder Pool Party : 129398

 

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht