Vandaag begint de Sale A Bration. Dat is bij Stampin’Up de geweldigste tijd van het jaar (behalve dan al die andere keren dat Stampin’Up geweldig is) Bij elke 60 euro die je besteld, mag je uit de Sale-A-Bration folder een cadeau uitzoeken. Hoe gaaf is dat? Extra waar voor je geld. In de folder staan 11 exclusieve sets voor de Sale-A-Bration, maar behalve dat zijn er nog 6 sets uit de grote catalogus waar uit je kunt kiezen. Dat wil dus zeggen dat er 17 produkten zijn waaruit je kunt kiezen. Klik hier om de folder te zien.

 Als je een party host, en er wordt voor meer dan 425 euro verkocht  krijg je als hostess gedurende de Sale-A-Bration periode een paar extra cadeautjes van Stampin Up, omdat ze 25 jaar bestaan, en 5 jaar in Europa actief zijn. Interesse in een workshop of party? Klik hier om contact op te nemen.

De komende tijd zal ik hier voorbeelden plaatsen met de produkten uit de Sale-A-Bration folder.

Hier is de eerste:

 2013-01-18 21.54.05

Gebuikte materialen:

  • Papier: Syncamore Street Designer Series Papier (127540)
  • Stempel Rand: Madison Avenue (w129657 c129660)
  • Afbeelding en tekst: Patterned Occasion (w129621 c129624)

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht