Afgelopen zaterdag had ik weer een Party. Deze keer bij Marion. Onderweg werd ik door Marion gewaarschuwd dat de kachel bij haar stuk was. Toen we daar eenmaal aankwamen stond de open haard te branden, en in de hoek nog een straalkacheltje, we besloten dus om toch daar te blijven, en tegen de tijd dat de gasten arriveerden, was het echt niet koud meer te noemen.

Al met al werd het een heel erg leuke, en gezellige workshop/party. We hebben twee leuke kaarten gemaakt, en ik heb heel erg veel over Stampin’Up kunnen vertellen. Blijft jammer dat ik alleen op zaterdagmiddag workshops kan geven, want ik vind het zooo leuk, ik zou het graag vaker doen. Dus als je geinteresseerd bent in een workshop/stempelparty, bij jou thuis, neem dan contact op.

Ik had met Marion overlegd met welke stempels ze wilde werken. We maakten deze kaarten:

 Ik heb deze sets gebruikt:

Flock together

flocktogether

 

 Take Care

takecare

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht