Vanmorgen om 9.16 kreeg ik bericht van Stampin’Up dat de spullen die in backorder stonden, waren verstuurd. Ik blij, want dat zijn er erg gave spullen, die ik heel graag wilde omzetten in kaarten. Ik begon me al te verheugen op wat ik morgen zou kunnen maken, toen om 1 uur de UPS voor de deur stond, en de spullen er al waren.

Ik heb ze gelijk omgezet in een kaart.

Het is een sneakpeek van zowel de Sale-A-Bration als de nieuwe zomer mini. Vooral de zomermini is een catalogus waar heel erg veel prachtig spul in staat,  Het design papier op deze kaart komt uit de Sale-A-Bration folder, de stans en de embossingfolder, komt uit de zomermini.
De komende dagen zal ik meer sneak peeks plaatsen, dus kom regelmatig voor updates.

 

2013-01-09 18.22.56 2013-01-09 18.22.38

 

Bedankt voor het kijken.

Een reactie op “Sneak Peek

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht