Na een lange en vermoeiende dag in het ziekenhuis, kreeg ik onderweg naar huis een berichtje dat UPS pakketten voor me had bezorgd.

Thuis gekomen die heerlijk uitgepakt, en met mijn neus in de nieuwe stempels en papieren gezeten. En zitten spelen met mijn nieuwe stans (petit Pocket)

Ik heb ook gelijk een kaartje gemaakt voor een swap met SAB produkten maar die kan ik natuurlijk nog niet laten zien. Die moeten eerst aangekomen zijn bij de andere leden van de SWAP.

Knutselen met papier, inkt en stempels is wel lastig in bed. Dan is werken met draadjes en haaknaald wel makkelijker.  Echter met al die nieuwe produkten in huis, kan ik het toch niet laten denk ik, en zal ik nog een paar voorbeelden maken deze week.

2013-01-07 23.27.27Het eerste voorbeeld van de nieuwe Petit Pocket die. Van het papier wat Stampin Up gebruikt om de dozen op te vullen zodat je bestelling goed aankomt. Zulk mooi kraft papier is dat, dat ik het slecht kan weggeooien, en regelmatig gebruik voor werkstukken.

2 reacties op “Pre-order

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht