Neem ik me voor om elke dag te bloggen vanaf 1 januari, zit mijn gezondheid me in de weg.  De eerste dagen van het nieuwe jaar ben ik heel erg bezig geweest met mijn gezondheid en heb ik niet veel gedaan.

Maar ondanks een mislukte reis naar een ziekenhuis vandaag, voel ik me prima, en heb ik actief dingen zitten doen.

Ik heb een geweldige bestelling gedaan bij Stampin Up, vooral veel pre-order van de nieuwe Spring/Summer catalog die vanaf 1 februari in Nederland geldig is. De komende tijd zullen er voorbeelden met deze produkten op dit blog te vinden zijn.
Maar morgen zal ik eerst een blog maken met een preview van de SAB produkten.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht