De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met genezen. Op 11 december ben ik voor de tweede keer geopereerd aan mijn enkel. Ik hoop dat ik na een paar jaar van ellende eindelijk weer de oude ga worden. Maar doordat ik op bed zit te wachten tot het gips er af kan, heb ik wel alle tijd om goede voornemens te maken voor mezelf.

In 2013 wil ik vooruit komen in het leven en dingen goed of beter gaan doen. Waaronder dit blog, en deze website. Daarom zal ik de voornemens die bij dit blog horen hier ook opschrijven zodat jullie — mijn lezers — me er ook aan kunnen houden mocht ik steken laten vallen.

Mijn voornemens zijn:

  1. Elke dag een blog schrijven over mijn Stampin Up belevenissen. Te beginnen op 1 januari 2013
  2. Elke dag een foto posten van iets wat ik gemaakt heb, of aan het maken ben
  3. Elke week 10 kerstkaarten maken. Verschillende waarin ik steeds gebruik maak van dezelfde stempelset.
  4. Met mijn Stampin Up bedrijf doorgaan op de inslagen weg.

2012-12-18 17.40.44 2012-12-18 17.40.25

Een reactie op “Goede voornemens 2013

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht