Stampin’Up is een bedrijf dat heel erg seizoens gericht is. Dat betekend dat er in september een kleine catalogus uitkomt met allerlei stempels en produkten die aansluiten bij het herfst/winter seizoen. Veel kerst stempels natuurlijk, en tips om kerstdecoraties te maken. Maar ook stempels die horen bij het najaar en oogstfeesten.

Dit jaar staat er in de mini catalogus een geweldige  sizzix stans, met bij behorende stempels.  Die heb ik besteld om iets heel anders mee te maken. Toen ik hem eenmaal in huis had, en er mee gespeeld had, ontstond er wat anders. Stampin’Up gebruikt geweldig heel erg mooi kraftpapier als opvulmateriaal als ze een doos met spullen opsturen. Van dat papier heb ik een hele berg blaadjes gestansed. Na het stansen moesten alle blaadjes van kleur voorzien worden. Dus heb ik alle blaadjes gestempeld, en daarna op een piepschuim krans geplakt.

Daarna de krans verder opgesierd met de blaadjes, gestempels op Very Vanille cardstock, in dezelfde kleuren als de blaadjes op de krans. De eikeltjes zijn gemaakt door er 6 door midden te vouwen, en aan elkaar te plakken. Tenslotte heb ik de krans met Cherry Cobbler lint verder afgewerkt.

Gebruikte Materialen:

 • 127812 Autumn accents Die
 • 128087(clear) Wonderfall stamps
 • 126861Gumball green ink (In Color)
 • 126859 Raspberry Ribble Ink (In Color)
 • 126991 Summer Starfruit ink (In Color)
 • 126945 Pumpkin Pie ink
 • 126973 Garden green ink
 • 126972 Always Artichoke ink
 • 106549 Very Vanilla Cardstock
 • 120992 Cherry Cobbler Seam Binding Ribbon
 • 122940 Designer Printed Brads (In color)

Een reactie op “Decoratie

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht