Met een nieuwe start, hoort een nieuw blog. Maar ik moet er wel weer ff in komen, bloggen, en plaatsen.

Deze week hebben de kinderen herfstvakantie. Dan doen we natuurlijk gezamelijk erg leuke dingen, maar het betekent ook dat ik minder heen en weer hoef te rennen voor school, en clubjes. Toevallig zijn er in mijn 0-uren contract ook erg weinig uren in gevuld deze week, waardoor we echt vakantie hebben. Voor mij ook een moment om veel Stampin’Up voorbeelden te maken voor de eerste party van 10 november. En natuurlijk de Hostess gift.

De tafel ligt dus vol met allerlei prachtige Stampin’Up materialen. Helemaal geen nare bijbaan heb ik.  Het motto van Stampin ‘Up is helemaal op mij van toepassing. Love what we do, Share what we love. Beter kan je het niet hebben op de vrije dagen denk ik.

Voor de liefhebbers een kleine sneakpeak op wat ik aan het maken ben voor de party van 10 november:

Een reactie op “Workshop voorbereiden

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht