Gelukkig het is vrijdag. En ik ben nog vrij ook vandaag. Tenminste ik hoef het huis niet uit voor werk. Want er moeten nog heel wat Stampin Up dingen gedaan worden. Dit was een  Stampin Up week. Als gevolg van de workshop, heb ik afgelopen maandag mijn eerste Stampin Up bestelling gedaan als Demonstrator. Dat had meer voeten in aarde dan ik dacht, maar het is me gelukt, en de bestelling kwam woensdag binnen.

Inmiddels zijn alle dames erg blij met hun nieuwe speelgoed.  Natuurlijk kon ik het zelf niet laten, en heb ik er zelf ook wat speelgoed bij. Daarover meer in een ander blog.

Er was me gevraagd of ik nog een extra workshop wilde geven op donderdag avond. Natuurlijk wil ik dat. Veel te leuk om te doen. Dus hadden we gisteren een heerlijke bijeenkomst waar ik ook nog even als Origamist aan de gang kon want ik heb de dames een Masu box leren vouwen, die we vervolgens met stempels en ponsen hebben versierd.

En natuurlijk een kerstkaart.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht