Sinds afgelopen maandag mag ik me Independent Stampin’ Up Demonstrator noemen. Woensdag kwam mijn starters pakket binnen, en gisteren middag had ik de eeste workshop.
Ik ben niet helemaal nieuw in het geven van workshops. Maar wel nieuw in het geven van workshops voor Stampin Up. Dus spannend was het wel. Ik had vier projecten voorbereid, wilde eigenlijk nog een vijfde bedenken en maken, maar ziekte, drukte, en werk hadden dat verhinderd. Dat gaf een klein beetje stress, maar ik had nog een leuke Halloween kaart liggen, die ik moet maken voor een Halloween swap. Iets achter de hand had ik dus wel.

workshop_20121013_cadeau-225x300
Om 1 uur lag alles klaar. Stampin Up koekjes op de etagere, de papiertjes in pakketjes rond de tafel, en een klein cadeautje er boven op. Alle benodigde stempels, gereedschappen en elementen had ik op tafel klaar gelegd. Ondanks alles was ik toch best zenuwachtig. Zou het in goede aarde vallen? Zou men de door mij bedachte projecten leuk vinden, en zou ik de handelingen goed kunnen uitleggen.
Het eerste project was een kerstornament. Vergelijkbaar met dat wat op de voorkant van de Holiday Mini afgebeeld. Iets kleiner, met daardoor iets minder handelingen.
Maar niet minder mooi. Doordat iedereen een andere stempel gebruikte werden alle ornamenten weer anders. Zo leuk om te zien. Daarna hebben we een cadeauzakje gemaakt. Dezelfde als welke ik als cadeau had uitgedeeld. Dat viel heel erg in de smaak. De Cannery stans set is ook wel heel erg leuk voor dit doel. In combinatie met de Perfectly Preserved stempelset krijg je dan ook een heel erg leuk en snel cadeautje.
Van het uitgestanste potje hebben we een kaart gemaakt. Met andere stempels van de Perfectly Preserved set. Het potje van deze set is voor zoveel dingen bruikbaar.
Tenslotte hebben we nog een kerstkaart gemaakt met de Ornament Keepsake stempelset en de Holiday Ornaments framelits.
Daarna was onze tijd om, en werd het eten binnen gebracht. Om van deze workshop een geheel te maken had ik het mogelijk gemaakt dat men ook bleef eten. Partners mochten ook mee eten als ze dat wilden. Een Koreaanse cateraar verzorgde de maaltijd. En dat deed hij geweldig. Het eten ging schoon op, en dat terwijl we extra hadden.
Dit ga ik zeker vaker aanbieden, want het was een groot succes vond iedereen. Data daarvoor zullen elders op deze website te vinden zijn.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht