jpg-300x225Vanmiddag een uitgebreid gesprek gehad met de demonstrator in Engeland die mijn upline gaat worden.
Ze heeft me heel erg veel uitgelegd over hoe bestellen bij Stampin Up in Europa in zijn werk gaat. We, zij en ik, zijn nog een beetje voorzichtig met alles online te zetten, want niets is nog helemaal zeker. Stampin’Up is druk bezig met het maken van de juiste papieren voor ons Demonstrators.
8 Oktober komt eea online, en kan ik me inschrijven. Als ik aan de eisen voldoe, kan het in 1 of 2 dagen geregeld zijn.
Hier en daar lees ik in blogs zorgen over de prijs van de Stampin’Up produkten. Alle fans weten, goedkoop is Stampin’Up niet, maar zoals het er nu uit ziet, zullen de prijzen erg mee vallen, en zal het voor iedereen beslist interessant zijn om in Nederland Stampin’Up produkten te kopen.
De nieuwe Europese catalogus zal prijzen in Euro’s en Pound Sterling hebben, en komt uit op 1 oktober. Het europese Stampin’Up jaar loopt van Oktober tot September.
Ik heb er zooo verschrikkelijk veel zin in. Ik ga maar eens even een paar workshops plannen en die online zetten.

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht