Stampin' Up LogoVandaag is de dag. Stampin Up maakt bekend wanneer ze de Nederlandse Markt vrijgeven, zoals het officeel heet. In de praktijk betekent het, dat ik vandaag ga horen of ik Stampin ‘Up Demonstrator mag worden. En als ik aan de eisen kan voldoen, wanneer ik Stampin ‘Up Demonstrator kan gaan worden. Acht oktober krijg ik het te horen. Nu nog even wachten tot mijn upline me meer informatie kan geven. Spannend!!

Ik heb er zoveel zin in. De produkten, waar ik zelf al jaren fan van ben, aanprijzen en verkopen. Andere mensen enthousiast maken voor mijn hobby. Maar vooral, mijn kennis over die hobby delen in de vorm van workshops en demonstratie. De eerste workshop staat al gepland. Dat zou ik al doen, maar nu als demonstrator. Ik heb er zin in!

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht